Om oss

Den här sidan kommer att handla om allt möjligt och vi kommer att sprida inläggen rejält sett till vilka ämnen och områden som ska avhandlas. Målet är att varje skribent ska ha fria tyglar och skriva om sådant som denne anser vara intressant.

I och med att vi alla är extremt olika – olika åldrar, kön, yrken, städer, familjekonstellationer och så vidare – så borgar detta för en dynamisk sida som innebär att du som läsare alltid kommer att bjudas på ny information, nya insikter, ny inspiration och nya överraskningar.

Vi kommer att använda en lättsam ton då det tillåts och en stramare sådan då ämnet kräver det – exempelvis om vi beskriver en vårdnadstvist eller något typ av brott. Målet är alltid att fakta trumfar spekulationer. Även om en personlig touch och personliga reflektioner kan vägas in i texterna så ska de vara baserade på fakta. Visar vi upp en bygguide så ska denna också vara korrekt. Det är målet.

Oavsett om du vill veta mer om elbilar, om träning, om kost, om events, om juridik, om företagande eller om exempelvis flyttstädning så kommer du garanterat att hitta matnyttig information på den här sidan. Håll ögonen öppna – nu kör vi! Välkommen.