Dopp i trädgården

Längtar barnen efter att bada i trädgården? Längtar du lika mycket som de? Idag finns det spapooler som har lagom storlek så att både barn och vuxna kan njuta av ett riktigt härligt dopp.

Spa är något som är mycket populärt idag. Det poppar upp spa-hotell och spa-behandlingar som svampar. Allt ska kallas för spa och hur det än är inrett så lockar det många besökare och kunder. Ordet spa ger en känsla av omhändertagande och lyx. Och det fungerar även om du idag väljer att ha ett hemmaspa eller en spapool i trädgården. Det spelar ingen roll vad du har bara du kan njuta av ett härligt dopp själv eller tillsammans med någon nära och kär. Kanske blir det en vana där du startar varje helg med ett härligt dopp och något gott att dricka? Grannarna hänger säkert gärna på, om du bjuder in dem.

Pumpa upp poolen

Om du har trillat in på en sida med en lyxig spapool så kanske du hissnar när du ser priset. Det är inte svårt att hitta en dylik pool i trakten av hundra tusen kronor. Men oroa dig inte. Du kan hitta en mycket bra uppblåsbar spapool för en billig slant. Och ändå är det en pool som du njuter lika bra i och som är mer hållbar än du kanske tror. Så unna dig en härlig pool för hela familjen. Kanske till våren? Kanske till sommaren? Kanske till hösten? Eller kanske vill du bada hela året långt?