Rätt förutsättningar för ditt boende

Nej! Där gick säkringen! Arg som ett bi skriker du på sambon. Hur kan människan ha missat att tvättmaskinen går? Nu börjar du bli trött på att inte kunna ha flera maskiner igång samtidigt.

Bor du i ett hus där du inte kan ha flera maskiner i gång samtidigt? Går säkringen när du startar ugnen och tvättmaskinen på en gång? Får du välja om du ska steka något eller sätta igång diskmaskinen? Då har du troligen ett behov av en modifikation i ditt elskåp. Ett jobb som är klippt och skuret för en elektriker i Sollentuna. Det är vanligt att man lägger på mer och mer på en och samma säkring. Eller att man använder sig av en fördelardosa där man kopplar in ett flertal maskiner och lampor. Till slut orkar inte säkringen längre, utan ger istället upp, till allas förtret. Ett problem som är lätt att lösa.

Rädda husfriden för familjen

Om du inte vill att det ska råda ständig osämja gällande vilken maskin som ska vara inkopplad, då är det en väldigt god idé att se över elen i ditt hem. Det kan vara en maskin som börjat bli dålig och som står och drar onödigt mycket el. Ibland händer det att skadedjur har ätit på kablar, så att säkringar går. Det är även vanligt att det helt enkelt är för många maskiner på samma säkring. Men allt sådant går lätt att lösa med hjälp av en elektriker som har rätt licens och kunskap för jobbet.